Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Barbie och Pegasus förtrollning

För länge sedan i ett kungarike långt borta kräver en ond trollkarl att få gifta sig med den vackra prinsessan Annika. När hon vägrar förtrollar han hennes föräldrar, kungen och drottningen, till stenar. Annika räddas i sista stund av en underbar bevingad häst som tar henne med till det magiska Molnkungadömet. Där får Annika veta att den flygande hästen egentligen är hennes syster, Brietta, förtrollad av samma trollkarl för flera år sedan när hon vägrade gifta sig med honom!

Rayla, Molndrottningen, berättar för Annika att om hon vill bryta förtrollningen måste hon smida en trollstav av ett mått mod, en ädelsten som lyser av hoppets eviga låga och en ring av kärlek. Annika och Brietta far genom förbjudna skogar, över snöbelagda bergstoppar och djupt in i isgrottor med sina nya vänner: Shiver, den keliga, klumpiga isbjörnsungen som älskar glittrande smycken och Aidan den vackre äventyraren med ett mystiskt förflutet. Hjältarna har tre dagar på sig för att tillverka trollstaven.

De lyckas och Annika använder trollstaven för att rädda sina föräldrar och förvandla tillbaka Brietta till en ljuvlig prinsessa. Tillsammans firar prinsessorna och deras vänner det lyckliga slutet i kungariket bland molnen!

Låt dina drömmar få vingar med BarbieTM och Pegasus förtrollning.

Pris: 199:-
Lager:0st
Genre:Barn Tecknat
Region:2
 
Bild:widescreen
Anamorfisk:Ja
Ljud:Svenska Dolby Digital 5.1
Språk:Svenska
Textning: ,
Längd:82 minuter
År:Information saknas
Extramaterial:
5 x 3D scener
Skötsel av Brietta (spel)
Trailers
Hope har vingar - Sång
Skådespelare:
Inga skådespelare angivna,
Regissörer:
Ingen regissör angiven,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer