Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Disney Klassiker Samlingsbox (5 disc)

Nu släpps fem av Walt Disneys tidigaste Klassiker för första gången på Disney DVD i Skandinavien. Dessa efterfrågade filmer producerades under åren 1942- 1949, och kommer att finnas tillgängliga i en exklusiv samlarbox med alla fem filmerna.

Saludos Amigos
från 1943 är Disneys 6:e Klassiker. Filmen består av fyra episoder och skapades av Disney och hans legendariska animatörer efter att de rest runt i Sydamerika. Resultatet är en unik blandning av dokumentär och tecknat – en färgsprakande utflykt med massor av skratt och Oscar®-nominerad musik.

The Three Caballeros
från 1945 är Disneys 7:e Klassiker. Här ser du fyra av Walt Disneys tidigaste produktioner där han kombinerade tecknade figurer med riktiga filmsekvenser. The Three Caballeros blev dubbelt Oscar®-nominerad för Bästa musik och Bästa ljud.

Make Mine Music
från 1946 är Disneys 8:e Klassiker där Walt Disney i ett flertal kortfilmer förevigade sin vision om ett banbrytande möte mellan fantasifyllda berättelser och musik. Ett arbete som resulterade i att filmen vann utmärkelsen ”Best Animation Design” vid Cannes Filmfestival.

Melody Time
från 1948 är Disneys 10:e Klassiker och bjuder på en symfoni av tecknade höjdare. Följ med på en fantasifylld resa med färgstarka möten mellan musikaliska verk och karaktärer från den tecknade världen i sammanlagt sju tidlösa berättelser.

The Adventures Of Ichabod & Mr. Toad
från 1949 är Disneys 11:e Klassiker och innehåller två sagolika berättelser: Det susar i säven och Legenden om Sömniga Dalen. Filmen belönades 1950 med Golden Globe Specialpris för sitt användande av färger.

Pris: 469:-
Lager:0st
Genre:Tecknat
Region:2
 
Bild:4:3
Anamorfisk:
Ljud:Engelska Dolby Digital Mono 1.0
Språk:Engelska
Textning:Svensk text ,
Längd:350 minuter
År:Information saknas
Extramaterial:
Skådespelare:
Inga skådespelare angivna,
Regissörer:
Ingen regissör angiven,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer