Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


After Shave & Galenskaparna Box

Äntligen kommer den efterlängtade samlingsboxen från After Shave & Galenskaparna med de klassiska filmerna: Leif, Hajen som visste för mycket, Macken, Stinsen brinner och Monopol.

Leif
I det lilla brukssamhället slår insändaren i lokaltidningen ner som en bomb. Signaturen Leif påstår att ortens vapentillverkare Rotum exporterar vapen olagligt. Rotums VD får en chock, vilken fräckhet!

Hajen som visste för mycket
Galenskaparna och After Shaves snälla satir om finansvalpar och deras bristande etik.

Stinsen brinner...filmen alltså
Platsen är järnvägstationen i Svedum där stinsen Axel Hansson härskar. Axel brinner för sin station och vägrar inse att den numera är nedlagd. En härva av förvecklingar utspelar sig och det brists ofta ut i sång.

Macken
Macken är rolig på det sättet att den handlar om två bröder som har en mack och som ger sig ut för att leta efter sin pappa och hittar honom.

Monopol
Om den glamorösa teve-världen, maktkamp, monopol och den lilla människans strävan att slippa vara med i idiotiska Dolda kameran-program.
Boxen har en exklusiv digipack med slipcase. Samtliga filmer har renoverad bild-kvalitét.

Pris: 429:-
Lager:0st
Genre:Komedi
Region:2
 
Bild:Information saknas
Anamorfisk:
Ljud:Svenska Information saknas
Språk:Svenska
Textning: ,
Längd:Information saknas
År:Information saknas
Extramaterial:
Skådespelare:
Knut Agnred,Kerstin Granlund,Peter Rangmar,Anders Eriksson,Claes Eriksson,Per Fritzell,Jan Rippe,Kerstin Granlund,Peter Rangmar,Anders Eriksson,Claes Eriksson,Per Fritzell,Jan Rippe,Håkan Johannesson,Charlotte Strandberg,Knut Agnred,Peter Rangmar,Anders Eriksson,Claes Eriksson,Per Fritzell,Jan Rippe,Kerstin Granlund,Knut Agnred,Kerstin Granlund,Peter Rangmar,Anders Eriksson,Per Fritzell,Jan Rippe,Monica Dominique,Dan Ekborg,Claes Eriksson,Mats Bergman,Olle Sarri,Olof Thunberg ,
Regissörer:
Ingen regissör angiven,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer