Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Värstingarna

Dwayne ”The Rock” Johnson spelar huvudrollen i denna modiga och inspirerande film som bygger på en sann berättelse om en grupp tonårsbrottslingar som får en andra chans genom att bilda ett football-lag. Sean Porter (Johnson) är en frustrerad övervakare av ungdomsbrottslingar.

De flesta av hans ungdomar skickas så småningom antingen tillbaka till fängelset eller möter ett våldsamt öde när de återvänder till gatorna. I ett desperat försök att åstadkomma något utarbetar han tillsammans med sin arbetskamrat Malcolm Moore (Xzibit, tv-serien ”Pimp My Ride”) en plan för att lära dem disciplin och ansvarskänsla genom amerikansk fotboll.

Men det är bara fyra veckor innan säsongen drar igång och Porter måste övervinna till synes omöjliga odds för att få ihop ett tävlingshungrigt lag. Det blir en säsong som kommer att sätta deras psyken, humör och kroppar på prov, när Porter försöker lära ut gott uppförande, att det går att komma igen och lära dem att respektera varandra.

Pris: 99:-
Lager:0st
Genre:Drama Sport
Region:2
 
Bild:2.40:1
Anamorfisk:Ja
Ljud:Engelska Dolby Digital 5.1
Språk:Engelska
Textning:Svensk text ,
Längd:120 minuter
År:Information saknas
Extramaterial:
Kommentarspår
15 bortklippta scener
Gridiron Gang football training
Phil Joanou profile
The Rock takes the field
Scener ur olika vinklar
Skådespelare:
The Rock,Xzibit,L. Scott Caldwell,Leon Rippy,Kevin Dunn,Jade Yorker,David V. Thomas,Setu Taase,Mo,James Earl,Trever O'Brien,Brandon Smith,Jurnee Smollett,Michael J. Pagan,Jamal Mixon ,
Regissörer:
Phil Joanou,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer