Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


3 x Lasse Hallström Box

En kille och en tjej

Lasse har gått ut journalisthögskolan men för att få jobb krävs både ambition och hårda armbågar, vilket Lasse saknar. Han försörjer sig med att bära ut tidningar, och på kvällarna fördriver han tiden på diskotek med bäste kompisen Bosse vilket oftast slutar i främmande flickors sängar. Så en morgon, utanför en brevlåda, träffar han Lena; en ung, målmedveten kvinna. Tycke uppstår och en kärlekshistoria full med känslor, åsikter och självklart också konflikter tar sin början.

Jag är med barn

Bosse jobbar som copywriter på en annonsbyrå. Helst skulle han dock vilja skriva en roman och tar därför ledigt en tid för att förverkliga sin dröm. Under denna tid träffar han gymnastiklärarinnan Lena och förälskar sig. Kärleken är besvarad och resultatet av den fria tiden från jobbet blir inte en bok utan ett barn. Nu drabbas Bosse av stora skälvan. Ett barn! Farväl alla glada kvällar på krogen och härliga ungkarlsliv…

Två killar och en tjej

Thomas, Klasse och Anna träffades i Stockholm under 60-talet. De umgicks alla tre och blev framgångsrika artister inom studentrevyn men efter avklarade studier skildes deras vägar åt. 17 år senare träffas de igen och det finns mycket att prata om. Thomas har skilt sig och flyttat tillbaka till Stockholm från Umeå. Anna och Klasse har också skilt sig, men mellan dem finns fortfarande någon slags äktenskaplig relation. Av en gammal bekant får de uppdraget att skriva en ny revy. Det är lättare sagt än gjort. Arbetet framkallar frågor om vad kärlek egentligen är och vänskapen sätts på prov då en häftig kärlek blommar upp mellan Thomas och Anna.

Pris: 289:-
Lager:0st
Genre:Komedi
Region:2
 
Bild:1.66:1
Anamorfisk:Ja
Ljud:Svenska Dolby Digital 5.1
Språk:Svenska
Textning: ,
Längd:301 minuter
År:Information saknas
Extramaterial:
Skådespelare:
Brasse Brännström,Magnus Härenstam,
Regissörer:
Lasse Hallström,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer