Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Asterix & Obelix Collection (3-disc)

ASTERIX OCH OBELIX MÖTER CAESAR

Skratta i kapp med barnen…", "Asterix feber råder" Månadsjournalen
"En välgjord och rolig historia" Aftonbladet

Det är 50 år f.Kr. och hela Gallien är ockuperat av romarna… Hela Gallien? Nej! En liten by som befolkas av envetna galler vägrar att ge upp. Men byn ligger verkligt illa till nu. När romarnas utsände indrivare inte lyckas redovisa några skatteintäkter från byn ser sig självaste Julius Caesar tvungen att med hjälp av sin armé ta sig in i byn för att undersöka saken.
Vad han inte vet är att gallerna har sin magiska trolldryck som gör dem övermänskligt starka…

ASTERIX OCH OBELIX UPPDRAG KLEOPATRA

Våra vänner Asterix och Obelix beger sig i detta nya stora äventyr tillsammans med Miraculix – och naturligtvis Idéfix – från sin lilla galliska by till det exotiska Egypten..De två har tidigare lyckats klara av storheter som Caesar och hans här,men vad händer när dessa hjältar möter en kvinnas list och charm i form av den ryktbara Kleopatra?
Äventyret tar sin början med en vadslagning på hög nivå mellan Kleopatra och Caesar.Kleopatra häv- dar att hon kan låta uppföra ett praktfullt palats inom loppet av bara tre månader.Arkitekten
Numerobis får order om att detta till synes omöjliga uppdrag genomförs.Han beger sig snabbt till Gallien för att be sin vän,Mirakulix,om akut hjälp.

ASTERIX PÅ OLYMPIADEN

Asterix och Obelix deltar, i den här tredje filmen, i OS för att hjälpa sin vän Alafolix, som med deras vinst kommer att tillåtas att gifta sig med prinsessan Irina. Som främste motståndare har de Brutus, som är ett starkt motstånd då han tar till alla medel för att vinna spelen för att kunna stjälpa sin egen far, Julius Caesar.

Pris: 99:-
Lager:0st
Genre:Komedi Barn
Region:2
 
Bild:widescreen
Anamorfisk:Ja
Ljud:Franska Dolby Digital 5.1 Svenska Dolby Digital 5.1
Språk:Franska Dolby Digital 5.1
Textning:Svensk text ,
Längd:Information saknas
År:Information saknas
Extramaterial:
Skådespelare:
Inga skådespelare angivna,
Regissörer:
Ingen regissör angiven,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer