Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Cell, The

Fungerar endast på regionsfria spelare

The Cell är en nervkittlande nagelbitarthriller med banbrytande specialeffekter. I huvudrollen ser vi Jennifer Lopez som Dr. Catherine Deane. Vincent D'Onofrio spelar Carl Stargher, en seriemördaren som får Hannibal the Cannibal att framstå som en lammunge.

Efter en längre tids jakt finner FBI den eftersökte mördaren Stargher, men när man hittar honom befinner han sig i koma och är helt förlorad i sin egen värld. Om man inte lyckas få kontakt med honom blir det omöjligt för FBI att finna Starghers senaste offer som sitter fängslad i en grym dödsfälla. En cell som inom några timmar kommer att vattenfyllas och sakta dränka sitt offer. Jennifer Lopez spelar psykologen Catherine Deane, FBI:s sista hopp. Hon har utvecklat en metod som gör det möjligt för henne att bokstavligt talat kliva in i Starghers psyke, en mörk och mycket skrämmande värld. Där måste hon inom 40 timmar hitta svaret på var han har sitt makabra gömställe. Metoden är dock fortfarande relativt oprövad och därför mycket farlig. Det finns en risk att Catherine kommer att tappa greppet om verkligheten och inte klara av att ta sig ut ur mördarens sjuka värld.

Pris: 19:-
Lager:1st
Genre:Begagnade Thriller
Region:1
 
Bild:widescreen
Anamorfisk:Ja
Ljud:Engelska Dolby Digital 5.1
Språk:Engelska
Textning: Ej svensk text , Engelsk text
Längd:107 minuter
År:Information saknas
Extramaterial:
Feature-Length Commentary: Director
Feature-Length Commentary: Production Team
Deleted Scenes With Director Commentary
Original Documentary: Style As Substance, Several Of Tarsem's Collaborators Reflect On His Work
Visual Effects Vignettes: An Alternate Angle Feature In Which 6 Special Effects Sequences Are Explored From Storyboards To Final Scene
Interactive Brain Map And Empathy Test
Theatrical Trailer
International Teaser Trailer
Cast/Crew Filmographies
Skådespelare:
Jennifer Lopez,Vince Vaughn,Vincent D'Onofrio,
Regissörer:
Tarsem,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer