Bästa apparna för film i mobilen

Gillar du att redigera bilder och filmer i din mobiltelefon? Då kan du ha stor nytta av en bra och välfungerande app. Idag finns det många olika appar att välja mellan, som gör det möjligt för dig att skapa egna filmer i din mobiltelefon.

Oavsett om du utbildar dig till filmskapare eller om du vill göra en trevlig film på barnen från sommaren 2023 kan en applikation komma till stor användning. Väljer du dessutom gratisappar slipper du betala dyra vecko- eller månadsavgifter för att kunna använda dig av den. För redigering av bilder rekommenderar vi att du använder en specifik fotoapp istället och att du därefter kontaktar myfujifilm för att framkalla bilder.

3 appar för filmredigering du måste ha

Vi har rannsakat internet och plockat ut tre stycken mycket bra och uppskattade appar för filmredigering i mobilen. Alla appar är kostnadsfria att ladda ner, men kan innehålla funktioner som kräver betalning.

Adobe Premiere Rush – Adobe Premiere Rush är en av de bästa foto- och filmapparna för din mobiltelefon. Appen fungerar på både Android och iOS och gör det möjligt för dig att jobba i flera spår.

iMovie – Söker du en lite enklare videoapp är iMovie ett bra alternativ. iMovie passar för dig som har iPhone och som vill klippa och jobba i enklare spår. Här kan du också lägga på text eller använda roliga mallar.

CapCut – Om du älskar filmer och samtidigt använder dig av TikTok måste du testa videoappen CapCut. CapCut är nämligen skapad av samma utvecklare, vilket innebär att CapCut är framtagen för att passa extra bra för detta ändamål.