Se på film i badrummet

Älskar du att se på film och vill kunna göra det även när du ligger i badkaret? Med rätt badrumsmöbler kan du göra just det. Inred ditt badrum så att du vill ägna all tid där, speciellt när det är dags att titta på film. Då kan du få tid över till att både ha en spa-kväll och filmkväll samtidigt.

Multitaska i badrummet – inred rätt

För att du ska kunna njuta av din ”me-time” medan du är i badrummet, gäller det att du får rätt förutsättningar för att kunna göra det. Speciellt om du vill ha möjligheten att kunna se på film samtidigt som du exempelvis ligger i badet. Med rätt badrumsmöbler kan du möblera badrummet på ett sätt som gör det möjligt att ta in en liten tv i badrummet så att du kan ligga i badkaret och se på dina favoritfilmer. Även om många använder mobilen för det ändamålet, är risken stor att mobiltelefonen hamnar i badvattnet och det är antagligen det sista den gör. Att istället kunna hantera en tv med en fjärrkontroll i badkaret är bättre på många sätt. Det bästa vore om du kunde hitta ett passande skåp med tillhörande skåpsluckor för tvn så att den enkelt kan gömmas vid behov.

Att ha rätt badrumsmöbler är inte bara viktigt när du vill kunna ligga och titta på film i badkaret, utan även när du vill kunna utnyttja badrummet på bästa möjliga sätt. Det är nämligen viktigt att var sak har sin plats och att du har plats för allt du behöver. Extra handdukar, toapapper, tvålar och andra badrumsartiklar bör förvaras i lådor och skåp så att de inte ligger och dräller, men samtidigt är nära till hands när du behöver dem. Då blir badrummet mycket mysigare och trevligare för alla.