Shotgun Wedding från 2022

Det finns gott om bröllopsfilmer för den som är sugen på just den genren. De flesta av filmerna har dock ett par år på nacken. Den som vill se en modern bröllopsfilm får inte lov att missa ”Shotgun Wedding” från 2022.

Letar du efter klänningar till bröllop ska du surfa in på na.kd.com som har ett stort utbud av klänningar till både brudtärnor och bruden själv. Leta bland kategorier som klänningar till bröllop, festklänningar eller klänningar med öppen rygg. Filtrera på pris, storlek, färg och material för att hitta det du söker så smidigt som möjligt.

Bröllopsklänningar på vita duken brukar vara något utöver det vanliga och Shotgun Wedding är inget undantag. Det hela tar dock en oväntad vändning när hela bröllopsföljet blir kidnappade under ceremonin på en vacker paradisö i Filippinerna. Kidnapparna vill ha 45 miljoner dollar för att släppa brudparets familjemedlemmar. Nu är det är upp till det ständigt tjafsande paret Tom och Darcy att komma på ett sätt att rädda sina familjer i denna actionspäckade komedi. I huvudrollerna hittar vi Jennifer Lopez och Josh Duhamel. Dramat som utspelar sig tvingar paret att konfrontera sina problem samtidigt som de visar sig ha talanger de inte visste fanns.