Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Funny lady

Barbra Streisand är tillbaka och hon är bättre än någonsin som den sprudlande Fanny Brice. FUNNY LADY är efterföljaren till den älskade Oscarvinnaren (Barbra Streisand, bästa kvinnliga huvudroll 1968) FUNNY GIRL.

Denna livliga och överdådiga musikal börjar med ett nytt kapitel av Fannys karriär och kärleksliv. Efter att hon skilt sig från den rike Nick Arnstein (Omar Sharif) inleder hon ett samarbete med kompositören Billy Rose (James Caan), en temperamentsfull och osofistikerad teaterman som är sprängfylld med idéer och ambitioner. De utgör ett märkligt kompispar, den eleganta scenkonstnären och den oprövade producenten, men deras vänskap utvecklas till kärlek.

FUNNY LADY är den livfulla historien om den magi de skapar på scenen, deras oberäkneliga temperament och deras rörande, problemfyllda kärlek. Filmen är full av fantastiska musikalnummer, eleganta kostymer av Bob Mackie, en rad skådespelare som spritter av spelglädje och Streisand tillbaka som en FUNNY LADY du aldrig kommer att glömma!

Pris: 149:-
Lager:0st
Genre:Musikal
Region:2
 
Bild:2.35:1
Anamorfisk:Ja
Ljud:Engelska Information saknas
Språk:Engelska
Textning:Svensk text ,
Längd:133 minuter
År:1975
Extramaterial:
Filmografier
Trailers
8 sånghöjdpunkter: More than you know, It's only a paper moon, I found a million dollar baby..., (It's gonna be a) Great day, How lucky can you get?, Isn't this better?, If I love again, Let's hear it for me
Skådespelare:
Barbra Streisand,James Caan,
Regissörer:
Herbert Ross,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer