Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


24 - Säsong 1-6 Box (41-disc)

24 - Säsong 1
Terrorister planerar att lönnmörda en presidentkandidat. Min tonåriga dotter har blivit kidnappad och folket jag jobbar ihop med kan vara inblandade i båda fallen. Jag heter Jack Bauer och är FBI-agent. Detta är den längsta dagen i mitt liv.

24 - Säsong 2
Vem kan du lita på när de som svurit att skydda dig är sammansvurna mot dig?
Nedräkningen har börjat.

24 - Säsong 3
Den här gången är terrorismen dödligt smittsam...
Det har gått tre år sedan CTU agent Jack Bauer hindrade ett terroristförsök att sätta USA i krig. Nu är han tillbaka i Los Angeles efter att ha jobbat under täckmantel i sex månader för att få fast knarkkungen Ramon Salazar. Plötsligt får FBI ett telefonsamtal med ett hot om att släppa ett dödligt virus i Los Angeles om Salazar inte släpps fri från fängelset inom sex timmar. Då CTU kämpar mot klockan för att finna viruset, förstår Jack att det enda sättet att undvika ytterligare hot från terrorister är att finna källan till viruset, och för att lyckas med det måste han själv befria Salazar från fängelset.

24 - Säsong 4
I säsong tre kämpade ledaren för antiterroristenheten CTU Jack Bauer (Keither Sutherland) mot klockan för att stoppa ett dödligt virus som en grupp terrorister hotade sprida ut. Ett virus med potential att döda miljoner invånare... Säsong fyra tar vid 18 månader senare. CTU leds nu av Erin Driscoll (Alberta Watson), en hårdnackad statlig agent som gjorde det till sin första uppgift att sparka Jack när hon tog över.
Efter att en explosion inträffat på ett pendeltåg, finner sig Jack, trots att han numera jobbar för försvarsminister James Heller (William Devane), plötsligt på väg tillbaka till CTU för ett möte med Driscoll...

24 - Säsong 5
Arton månader efter det att Jack Bauer iscensatt sin egen död tvingas han återvända till Los Angeles eftersom de fyra personer som vet att han är i livet systematiskt avrättas. Morden sammanfaller med det att en anti-terrorism akt mellan Ryssland och U.S.A skrivs under, vilket får Jack att misstänka att det finns ett samband mellan morden, akten och en grupp ryska terrorister som tagit gisslan på Ontario flygplats. Men en omvälvande och dödlig upptäckt på flygplatsen avslöjar hur långt terroristerna är villiga att gå och till vilken grad den nyligen påskrivna överenskommelsen kommer att sättas på prov innan dagen är över.

24 - Säsong 6
Efter 20 månader i ett kinesiskt fängelse blir Jack Bauer plötsligt frigiven och tillbakaskickad till USA. Frigivandet visar sig dock vara en del av en hemlig uppgörelse där Jacks liv har getts i utbyte mot mannen bakom ett terroristnätverk - Hamri Al-Assad.
Jack, som är både fysiskt och psykiskt nedbruten efter fängelsevistelsen, går först med på utbytet. Men när han inser att hans nye tillfångatagare Abu Fayed, är den verkliga hjärnan bakom terrorattackerna och att hela operationen därmed varit meningslös, går han till angrepp och lyckas fly. Nu måste Jack övertyga både USA:s president och CTU om att den man de försöker döda kan vara den enda person som har i sin makt att stoppa den snabbt eskalerande våldsvågen

Pris: 1695:-
Lager:0st
Genre:Tv-Serie Thriller
Region:2
 
Bild:widescreen
Anamorfisk:Ja
Ljud:Engelska Dolby Digital 5.1
Språk:Engelska
Textning:Svensk text ,
Längd:Information saknas
År:Information saknas
Extramaterial:
Skådespelare:
Kiefer Sutherland,Leslie Hope,Elisha Cuthbert,Dennis Haysbert,Penny Johnson,Sarah Clarke,Carlos Bernard,James Badge Dale,William Devane,Alberta Watson,Kim Raver,Roger R. Cross,Mary Lynn Rajskub,Gregory Itzin,Jean Smart ,
Regissörer:
Joel Surnow,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer