Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Hairspray (2007)

HAIRSPRAY bygger på John Waters klassiska film från 1988 och på den kritikerhyllade och Tony-belönade hitmusikalen från Broadway.
Tracy Turnblad, en stor flicka med stort hår och ett ännu större hjärta, har bara en passion i livet – att dansa. Hennes dröm är att få vara med i The Corny Collins Show, Baltimores häftigaste dansparty som visas på tv. Tracy tycks passa perfekt som deltagare – om det inte vore för en sak..

Hennes kroppsstorlek skiljer henne från den coola mängden, något som hennes välmenande men överbeskyddande mor (spelad av John Travolta) inte är sen att påpeka. Men skam den som ger sig! Tracy är övertygad om att det är hennes kall i livet att ägna sig åt dans och när hennes far Wilbur (Christopher Walken) säger till henne “Go for it!” inser hon att man måste tänka stort för att bli stor… Även om ens kropp redan motsvarar formatet.

Pris: 59:-
Lager:0st
Genre:Musikal Komedi
Region:2
 
Bild:2.35:1
Anamorfisk:Ja
Ljud:Engelska Dolby Digital 5.1 EX
Språk:Engelska
Textning:Svensk text ,
Längd:112 minuter
År:2007
Extramaterial:
Sing-Along
Skådespelare:
John Travolta,Michelle Pfeiffer,Christopher Walken,Amanda Bynes,James Marsden,Queen Latifah,Brittany Snow,Zac Efron,Elijah Kelley,Allison Janney,Nikki Blonsky,Taylor Parks,Paul Dooley,Jerry Stiller,Darren Frost,John Waters,Ricki Lake,Joe Parro,Nick Loren,Brian Hindle,Ted Ludzik,Anne Fletcher,Chris Potter,Laura Edwards,Becca Sweitzer,Cassie Silva,Sarah Jayne Jensen ,
Regissörer:
Adam Shankman,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer