Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Dreamgirls

Det är tidigt 60-tal och staden Detroit sjuder av musik. Curtis Taylor, Jr (Jamie Foxx) jobbar som bilförsäljare, men drömmer om att starta ett eget skivbolag. Han vill ge ut musik som skiljer sig från mängden och letar efter nya talanger. En dag lyssnar han på en konsert med det nya stjärnskottet James ”Thunder” Early (Eddie Murphy) och blir genast intresserad av den trio som körar bakom Early. Tjejerna kallar sig The Dreamettes och består av Deena Jones (Beyoncé Knowles), Lorrell Robinson (Anika Noni Rose) och Effie White (Jennifer Hudson), som är gruppens förgrundsfigur.

THE DREAMGIRLS är ett gripande drama om kärlek och lojalitet, framgång och svek. Filmen, som bygger på en Tony-belönade Broadway-pjäs, är skriven och regisserad av Oscarbelönade Bill Condon (”Chicago”, ”Kinsey”, ”Gods and Monsters”).

Reapris: 29:-
(ord.pris 199:-)
Lager:1st
Genre:Musikal
Region:2
 
Bild:2.35:1
Anamorfisk:Ja
Ljud:Engelska Dolby Digital 5.1
Språk:Engelska
Textning:Svensk text ,
Längd:125 minuter
År:Information saknas
Extramaterial:
12 förlängda musiknummer som aldrig har visats tidigare
Beyoncé musikvideo "Listen"
Skådespelare:
Jamie Foxx,Beyoncé Knowles,Eddie Murphy,Jennifer Hudson,Keith Robinson,Hinton Battle,Sharon Leal,Anika Noni Rose,Danny Glover,Bobby Slayton,John Krasinski,Jocko Sims,Jordan Belfi,Yvette Nicole Brown,Alexander Folk,John Lithgow,
Regissörer:
Bill Condon,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer