Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Arn - Tempelriddaren

ARN - filmerna om den svenske korsriddaren Arn Magnusson baserad på Jan Guillous framgångsrika böcker blir verklighet. Berättelsen blandas fiktion med historiska fakta och refererar till både riktiga händelser och personer under denna tid. Romansviten kommer att delas upp i två långfilmer med inspelningsstart under januari 2007.

Filmerna om Arn och Cecilia utspelar sig i såväl Sverige som i Mellanöstern och bjuder på ett rikt galleri av tappra riddare, starka drottningar och svekfulla kungar. Det är en episk hjältesaga om krig och intriger, vänskap och förräderi och det som är störst av allt: kärleken.

År 1150 föds Arn Magnusson på Arnäs gård i Västra Götaland. Han uppfostras i kloster och blir en bildad ung man och en skicklig krigare. I Cecilia möter han den stora kärleken, en kärlek som gör dem till offer för striden mellan den andliga och världsliga makten. Cecilia spärras in i kloster och Arn skickas som tempelriddare till Det Heliga Landet där kriget rasar mellan kristna och muslimer. När Arn återvänder hem måste han kämpa för sin kärlek och det som har blivit hans livsmål: att ena Sverige till ett enda rike.

Pris: 10:-
Lager:1st
Genre:Begagnade Action
Region:2
 
Bild:2.35:1
Anamorfisk:Ja
Ljud:Svenska Dolby Digital 5.1 Svenska DTS 5.1
Språk:Svenska DTS 5.1
Textning:Svensk text ,
Längd:133 minuter
År:Information saknas
Extramaterial:
Skådespelare:
Anders Baasmo Kristiansen,Annika Hallin,Bibi Andersson,Catherine Hansson,Gustaf Skarsgård,Jakob Cedergren,Joakim Nätterqvist,Johan Arrenius,Julia Dufvenius,Lina Englund,Morgan Alling,Nicholas Boulton,Nicklas Gustavsson,Simon Callow,Sofia Helin,Stellan Skarsgård,Thomas W. Gabrielsson,Tomas Bolme,
Regissörer:
Peter Flinth,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer