Meny

Betala med:
VISA Mastercard

Powered by:
DIBS


Eragon / Apornas Planet (Double Feature, 2-disc)

Eragon:
Eragons tillvaro förändras för all framtid då han inser att han är den sista av de legendariska Drakryttarna. Tillsammans med Saphira, draken med vilken han är för evigt sammanlänkad med, måste han iträda sig rollen som hjälte och leda frihetskämparnas strid mot den onde Galbatorix.

Titelrollen som Eragon spelas av nykomlingen Ed Speleers och i övriga roller ser vi bl.a. Oscarbelönade Jeremy Irons, Oscarnominerade John Malkovich, Oscarnominerade Djimon Hounsou, Robert Carlyle och Sienna Guillory.

ERAGON är regisserad av flerfaldigt Oscarnominerade Stefan Fangmeier.

Planet of the apes (2001):
En pilot kraschlandar på en främmande planet - en brutal, primitiv plats där aporna härskar och människor jagas och görs till slavar av de tyranniska djuren. Detta är premissen i Pierre Boulles klassiska science fiction-roman Apornas planet. Nu har visionären och regissören Tim Burton tagit Boulles grundidé och kring den skapat ett fantastiskt äventyr i en uppochnedvänd värld i filmen APORNAS PLANET. Huvudrollen som kapten Leo Davidson, astronauten som får sitt livs överraskning på apornas planet, spelas av Mark Wahlberg.

Pris: 45:-
Lager:1st
Genre:Begagnade Äventyr
Region:2
 
Bild:2.35:1
Anamorfisk:Ja
Ljud:Engelska Dolby Digital 5.1 Engelska DTS 5.1
Språk:Engelska DTS 5.1
Textning:Svensk text ,
Längd:Information saknas
År:Information saknas
Extramaterial:
Skådespelare:
Ed Speleers,Jeremy Irons,John Malkovich,Djimon Hounsou,Robert Carlyle,Sienna Guillory,Estella Warren,Mark Wahlberg,Tim Roth,
Regissörer:
Stefan Fangmeier,Tim Burton,

Min sida

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera dig
Glömt lösenord?

Nyheter

Kommande Filmer